[ADM] Gitu Swiezak
Profesja: Mage
Poziom: 195
Reputacja: 277
|
20:39 / 10-12-2019
Hej, jako że zapewne z większość z Was chciałaby, wiedzieć co dzieje się w grze, postaram się od dzisiaj opisywać co zrobiłem. - Od teraz potwory moga używać umiejętności leczących oraz atakujących
- Poprawiłem lekko wygląd zakładki klanów
- Poprawiłem wygląd zakładki wiadomośc
I to chyba tyle na dzień dzisiejszy :( Możliwe wieczorem coś jeszcze skrobnę, więc tutaj dopiszę
Polubienia: 22
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
21:38 / 11-12-2019
- Zablokowano dostep do Fantasii oprórcz Portu (ze względu na chęć dopracowania tego co już mamy)
- Dodałem certyfikat SSL na stronie, póki co nie działa jeszcze w grze, gdyz mam małe problemy ze skonfigurowaniem serwera pod to :)
- Dodałem kilka NPC i poprawiłem kilka potworków
- Poprawiłem drop loota (od tygodnia szansa na każdy item wynosił 0%)
Polubienia: 15
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
21:22 / 18-12-2019
Jako, że ostatnio mało się udzielam tutaj, napiszę, że ostatnimi czasy poprawiam wygląd gry, a więc pozycje okien, rozmieszczenie ich wygladu i nie mam za bardzo o czym pisać :P. Mam nadzieję że w tym tygodniu skończę poprawiać wizualnie okna gry i zaczniemy działać z dungeonami :P
Polubienia: 8
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
21:38 / 09-01-2020
Dawno się tutaj nie udzielałem, ale nie myślcie sobie, że nic nie robię! Fakt, przez święta mało co robiłem :( Ostatnimi czasy robię poprawki, tego co zobaczę, ale także: Dodałem system losowych najazdów (należy dodać te najazdy, więcej opiszę w Newsie jak je dodam) Dodałem szybkość potworków, od teraz bossy mogą mieć większą prędkość, przez co tak łatwo ich nie zgubimy :P
Polubienia: 10
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
21:33 / 10-01-2020
Dzisiaj udało mi się zrobić tylko jedną rzecz, a mianowicie poprawiłem handel gracza z graczem. Gdyby był ktoś tak miły i zobaczył czy udało mi się coś osiagnąć :P
Polubienia: 6
|
Deedis Ciekawy
Profesja: Hunter
Poziom: 150
Reputacja: 73
|
22:05 / 10-01-2020
Sprawdziłem działa ładnie ale dla mnie by było lepiej dodać coś takiego jak akcteptację że np dajemy cenę wystawamy kilka przedmotów i naciskamy akceptuj jeżeli osoba coś zmieni akceptacja się anuluje i nie będzie moża nic kupić ani sprzedać zmniejszy to ryzyko kradzeży jeżeli chodzi o wymiany przedmiotów Przykład chcemy zamenić się legędami co są dużo warte ustalamy że wymiana bez doplaty. Jak to teraz działa? Działa tak że możemy zabrać legędę i zamknąć okno hanlu zostająć z dwoma legędami Jak by to działało z opcją akceptuj? Tak że akcteputjemy wtedty kedy nam warunki handlu odpowiadają każada zmiana automatycznie anuluje akceptację to takie zabezpieczenie przed kradzieżą
Polubienia: 5
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
13:52 / 12-01-2020
@Deedis Poprawiłem handel, działa tak jak działa do tej pory, z tym że nie można oszukiwać w handlu z innym graczem Poki co dzisiaj - Dodałem limit 5 postaci na konto - Dodałem systemową wiadomość gdy przedmiot aukcji zostanie sprzedany - Dodałem systemową wiadomość, gdy ktoś wyśle nam przedmiot przez pocztę Edycja Dodałem możliwość rozdzielania przedmiotów w plecaku
Polubienia: 6
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
20:46 / 17-03-2020
Huhu, kiedy ja ostatnio tutaj coś dodałem :( No to tak - Zmieniona została kolejność przedmiotów wyświetlanych w ekwipunku - Dodano obramowanie z obecnym celem - Dodano mini mapę w elemencie HUD - Dodano możliwość przypięcia tematu na forum
Polubienia: 13
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
22:51 / 15-08-2021
Wracamy do umieszczania codziennych zmian: - Dodanie menu PPM dla przedmiotów w plecaku
- Wyostrzenie tekstów w tooltipach
- Płynniejszy ruch postaci
Może nie jest tego za dużo, ale jakoś trzeba zaczać!
Polubienia: 7
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
18:53 / 17-08-2021
- Dodanie systemu powrotu potwora do miejsca respawnu po przekroczeniu dystansu, w którym moze przebywać.
- Rozpoczęcie prac nad system płatności w grze
- Dodanie ikon akcji dla rozmów z npc: aukcje, depozyt oraz pożegnanie z npc
Polubienia: 4
|
[ADM] Gitu Swiezak
|
09:18 / 26-08-2021
- Poprawiono drop z dungeonu. Od teraz losowość otrzymanych przedmiotów jest większa.
- Dostosowano ekran gry dla minimalnej rozdzielczości 11 cali.
- Poprawiono wyznaczanie trasy przeciwnika do gracza
Polubienia: 2
|
[ADM] Gitu Nowicjusz
Poziom: 31
Reputacja: 44
|
12:34 / 24-01-2022
Dodano mozliwość konfiguracji własnych skrótów klawiszowych Dodano nowy plecak w zakładce "Moja postać" dla kont premium, obecnie dostępny dla wszystkich Poprawka postów forum - z jakiejś przyczyny nie można było pisać Zmniejszono przelicznik kradzieży życia, od teraz nie będzie liczony z 100% zadanych obrażeń, a tylko z określonej, losowej części
Polubienia: 3
|
[ADM] Gitu Nowicjusz
Poziom: 31
Reputacja: 44
|
09:01 / 27-01-2022
Prace nad balansem gry Poprawka powrotu z dungeona Dodanie nowego systemu animacji do gry
Polubienia: 9
|